divendres, 5 d’octubre del 2007

Floreta tot pujant a La Mola



Aquesta floreta la vaig caçar aquest Abril tot pujant a La Mola. Necessitava practicar amb el 100mm f2.8 que m'havien deixat. Al fer les fotos no hi vaig parar massa comte però un cop a casa em va agradar molt el fet de que la punta dels pistils centrals quedessin molt ben enfocats mentre que la resta de la flor quedava fluixa d'energia.

Pues eso, que me gustaria imitar al rey de las flores, pero ya se sabe, copiar tampoco es tan facil y claro yo soy Bufaforat y no Bufaploraria asi que no pude llorar un poco para darle ese toque de 'rocio' que tan bien queda en alguna de sus fotos.

3 comentaris:

Alma 22 ha dit...

Gracies per visitar el neu blog,la flor blava ha quedat molt be,lo millor es que cadascú busque el que l'hi agrada,seguiré visitant-te.

Alma 22 ha dit...

Per cert el llido es menga quan esta madur i cru(color ennegrit).De xicotets jugaven a després de menjar-se'l, es feia un tubet i tiraven el os per el tubet uns als altres,la cosa acaba sent expulsats

Le Mosquito ha dit...

No le hace falta ni pizquita de rocío, "Bufi". :)
El rocío ya está muy pasado de moda.
Me recuerdo años ha con un vaporizador vaporizando todo lo vaporizable, y llega a ser cansino, por mucho que el respetable exclame ¡oh! al ver el resultadso; tan monótono.
Lo que me gustan, sobre todo, son esos encuadres anarcosindicalistas que me haces de las naturalezas, digo.