dilluns, 3 de març del 2008

Despertar des del refugi de la Restanca

Tossau de Mar, 2751m reflexat en el Lac Era Restanca gpostit

Aquesta foto es d'aquest diumenge 2 de Març. La vida de l'excursionista amant de la fotografia es molt dura. Primer, per l'equip, que et toca carregar durant tot el trajecte. Segon, perquè els companys no estan per orgues i no et deixen el temps que necessita trobar la llum, l'encuadrament, distància focal... total que sempre ets l'ultim i tirant les fotos malament i amb presses. Aquesta instantània podria ser millor si la muntanya no estes cremada.

9 comentaris:

odette farrell ha dit...

Huy.... pues aunque sea dificil esa vida, solo de ver los resultados creo que hasta gozas cada gota de sudor que derramaste para tomarla.

Magnífica foto... dónde es?

Anònim ha dit...

Aquest tipus de fotos poden ser molt resultones en HDR. Jo vaig portar ganes i equip pesat la setmana passada, i l'equip pesat no va passar del refugi de la renclusa. Conclusió, que fotos com aquesta tenen molta millora amb un trist filtre degradat de pocs grams. El que no té solució és el temps que cal dedicar a cada foto. Només parar a fer-la ja et treuen 50m els altres. Benvingut al club dels incompresos. El que hem de fer es fer una trobada de fotògrafs muntanyencs i que no hagem d'anar amb tantes presses.

frikosal ha dit...

Si, llastima el rang dinàmic.
Era en RAW ?
Espero que si, aleshores es podria millorar.
Com a mínim vosaltres ho podeu veure.

Bufaforat ha dit...

Para Odette he actualizado el post con la posición exacta de donde hice la foto, solo hay que seguir el link a 'gpostit'

Igniszz, aquesta excursió de fotografs no me la perdo, encara que sospito que no acabariem fent cim però ens ho passariem molt be.

Frikosal, No era Raw... a veure cuan em portes a fer una nocturna. Ja tinc el fogonet a punt per escalfar un bon brou.

odette farrell ha dit...

Gracias Bufaforat

Anònim ha dit...

Hem d'arrossegar a Dr. Friko a algun pic xulu, i, com que s'ens farà de nit amb tanta foto, aprofitem també per fer nocturnes. S'ens congelaran els dits i ens baixaran en helicòpter al dia següent, i podrem fer també aèries. Que vingui també Nmp i el seu colega pilot. Amb les fotos podrem montar una exposició i escriure una novela, per pagar el rescat.

frikosal ha dit...

De tot menys quedar a pendre algu. Ai que vells som..

Le Mosquito ha dit...

Qué foto más atrevida, Bufaforat.
:)

Anònim ha dit...

Com dius, llàstima que et surti cremada la muntanya, ho hauries solventat amb un filtre degradat.
Salutacions.