dimarts, 4 de desembre del 2007

Bachimala, 3.177m, des de la cresta del Sabre

Recuperant velles belles diapos de la meva vella bella Pentax. Aquí us deixo el cim del Bachimala a traves d'una escletxa a la boira.

Ascensió des de les granges de Viadós per la cresta del Sabre. (OO)

On cau el Bachimala? gpostit





6 comentaris:

nomesploraria ha dit...

A mi aquestes coses em fan enveja. La meva família mai em van portar d'excursió. Els meus amics n'abominaven, i ara els meus fills no en volen sentir ni parlar. Potser el Dr Fk un dia m'hi portarà.

No conec res de res.
Es penós.

Bufaforat ha dit...

Ja ho veus, tu em fas enveja i ara resulta que jo també et faig enveja. Quí ho havia de dir!. Es ben cert allò de que l'herba sempre és més verda radera la tanca del veí.

Els pessimistes envejosos no sabem valorar el que tenim i només tenim ulls per a les meravelles dels altres. Gràcies per obrir-me els ulls sobre la sort que he tingut de poder fer un munt de magnífiques excursions per la muntanya. Ho tinc tant assumit que no ho se valorar.

Le Mosquito ha dit...

Una imagen que inspira soledad necesaria y relajación.
Es fantástica, Bufaforat. De verdad que es muy elocuente.

frikosal ha dit...

Ja van sortint les teves velles fotos, que son molt bones ! Compra un scanner de negatius, son 300 i pico euros ben gastats per poder recuperar tot aquest material facilment.

Nmp,
En Bufaforats es un escalador de pro, alguns dels llocs que surten a les seves fotos no son accesibles als mortals. I menys a mi. Imagino que son experiencies molt intenses, ens les haurem d'imaginar.

igniszz ha dit...

Permeteu-me que coincideixi amb Mr. Friko en allò de l'escanner.

Si vols, en mirem un a mitges, que jo també voldria digitalitzar unes quantes diapos fosques. Cada 1 de gener des de fa temps que hi penso i m'ho proposo però mai trobo el moment.

El opositor enmascarado ha dit...

Yo si tuviera tiempo también haría alpinismo. A mi me gusta mucho la nieve, ahora subiré a Vaqueira con papá y mamá.
Lo que no entiendo es por que no escriben en español. Me da un poco de miedo que me toque alguna región muy nacionalista para ejercer en cuanto me saque las Oposiciones a Notarías.