dilluns, 31 de març del 2008

Una mata de romaní

Això es el que vaig veure jo l'altre dia que vaig sortir a passejar amb la Judith i l'Arlet. Però la maleïda càmera no va veure el mateix que jo... així que un cop mes vaig haver d'arremengar-me les mànigues, obrir el photoshop i fot li, de tres fotos dolentes en vaig treure una que es deixa mirar. El cel està tret de la foto mes fosca i la mata de romaní de la mes clara.
















La foto original no val res oi?

diumenge, 23 de març del 2008

Plaça Catalunya

Plaça de Catalunya vista des de el restaurant d'uns famosos grans magatzems.

Dissabte vam passar el dia per Barcelona, feia un cel preciós, ple de núvols. En el meu cap jo només volia escapar de la gran ciutat per aprofitar aquest espectacle en mig de la natura. No va poder ser i em vaig haver de conformar amb aquest bosc de ciment.

dilluns, 3 de març del 2008

Despertar des del refugi de la Restanca

Tossau de Mar, 2751m reflexat en el Lac Era Restanca gpostit

Aquesta foto es d'aquest diumenge 2 de Març. La vida de l'excursionista amant de la fotografia es molt dura. Primer, per l'equip, que et toca carregar durant tot el trajecte. Segon, perquè els companys no estan per orgues i no et deixen el temps que necessita trobar la llum, l'encuadrament, distància focal... total que sempre ets l'ultim i tirant les fotos malament i amb presses. Aquesta instantània podria ser millor si la muntanya no estes cremada.